Beste zwangere en partner,

Weer even een berichtje van ons om je op de hoogte te houden van de laatste maatregelen die getroffen zijn om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen:

Vanaf nu mag er nog 1 iemand met je mee als je wilt bevallen in het Ikazia ziekenhuis.

Als je na 21.00 uit huis moet ivm een spoedconsult of bevalling, kun je dit formulier gebruiken. Als je het zelf wilt, kun je naast dit formulier ook om een zwangerschapsverklaring vragen bij ons.

Ondanks alle al genomen maatregelen en de nieuwe maatregelen van overheidswege, willen we bij dezen sterk benadrukken dat wij altijd, 24 uur per dag & 7 dagen per week, klaar staan voor al je vragen en zorgen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Als het nodig is kunnen wij je ook gewoon zien en helpen tussen 21.00 en 4.30. Dus laat de avondklok geen extra drempel zijn om ons te bellen!

We hopen je zo weer even voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen over dit bericht dan kun je deze natuurlijk altijd met ons bespreken.

Nog even doorbijten allemaal, de maatregelen zijn niet leuk maar wel belangrijk. Als we ons er allemaal aan houden, hopen we dat heel de corona crisis zo snel mogelijk voorbij is!